Anyway we decided to enter and ordered a white snowy cake called 'Marron d'Ange'. The mousse tasted of slightly sour fromage blanc which made a fabulous mariage with the sweet marron paste peeped out from the centre as I scooped one bite. As my tongue was satisfied I would come back again for another discovery of sweets...
東京中のグルメを極めたお友達からご紹介いただいた、会社近くのカフェ。オレンジスフレが名物だが、この日は品川の催しのためスフレはお休み。代わりにマロンダンジュを注文。真っ白いムースはフロマージュブランの酸味と、真ん中に顔を覗かせる栗のほんのりした甘さとの、新しい組み合わせ、ふわりと溶けていくのが名残惜しいのが、美味しさを際だたせるよう。
お目当てのスフレに巡りあえずとも、とてつもなく満足‥ということは他のお菓子も美味しいに違いない。
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